VÅRA SAMARBETSPARTNERS

Att må bra innebär så mycket mer än att träna hårt och äta nyttigt. Hälsa är rörelse, det är bra mat men det är även återhämtning, mental träning och våra sociala sammanhang. För visst mår vi bättre när vi trivs, känner oss trygga och harmoniska? Visst mår vi bättre när vi utvecklas och skapar den känsla vi vill ha i kropp och knopp. Och vi mår mycket bra av njutning.

 

Vi ska fira oss själva och njuta våra framgångar, hur små de än är. Det är bra för självkänslan och stärker din energi att nå dina mål. Att fira innebär att du sätter framgång i kroppen. Det blir en bra minnesbild som du kan använda i framtida utmaningar.

 

Hos oss på Total Wellness pratar vi ofta-val och sällan-val. Vi pratar om medvetna val och njutning. Vi pratar delarna som ger helheten. Ofta är det som ger dig dina starka resultat. Sällan är det lilla extra som gör det kul, härligt och skönt längs vägen.

 

Vi har valt våra samarbetspartners utifrån värdeordet PREMIUM. Likt vår träning och service skall det våra partners levererar vara av högsta kvalitet och med touch av en lyxig känsla. Det är det våra medlemmar är värda. Det lilla extra i form av kvalitet, förmåner, upplevelser och njutning.

 

Vill ditt företag vara en del av vårt nätverk och erbjuda våra medlemmar någon förmån, kontakta oss gärna. info@totalwellness.se

Den handgjorda kaffebryggaren

Ända sedan vår första kaffebryggare konstruerades på 60-talet har alla Moccamasters monterats för hand.


Den perfekta smaken

En Moccamaster brygger alltid i rätt temperatur och tid. Det frigör den bästa smaken från råvarorna, varje gång.

Lilla kafferosteriet startades 2005.

Vi jobbar kontinuerligt med några av världens främsta kaffeexperter och söker ständigt efter de bästa kaffebönorna från de bästa plantagerna, allt för att utveckla vårt kaffe och vår kaffekultur.


Förutom att driva rosteriet och caféet i Malmö har vi skapat internationella utbildningar för kafferostare och även varit delaktiga i att skriva reglerna för världsmästerskapen i kafferostning

The Fat Cow är ett nytt koncept som erbjuder kvalitativa och unika köttdetaljer till attraktiva priser - direkt hem till din ytterdörr.


Vi vill bara sälja det absolut bästa köttet och de bästa styckningsdetaljerna från djur som har haft ett bra liv med respekt och värdighet, som strövat fritt ute i naturen.

Vi ser fram emot att presentera lyxkvalitet för hela Sverige: Vå mission är att erbjudva varje kund den bästa köttupplevelsen, någonsin, när hen shoppar på TheFatCow.se. Snabbt, enkelt, inspirerande.

Hos Glashuset hittar du designmöbler och heminredning från tongivande varumärken och designers – allt från tidlösa klassiker till samtida formgivning.


Design till rätt pris! Vi har prisgaranti på allt vi säljer.

Decléor was born in Paris in 1974 from the pioneer vision of an aromatherapist and a facialist. They believed essential oils are the ultimate skincare ingredients, able to reunite beauty, health and wellness, thanks to their unique therapeutic properties on skin and every senses. Decléor pushes the boundaries of medical beauty into well-being: physiological, mental and emotional well-being.

Decleor is part of L'Oréal

Malmö Arena Hotel är ett internationellt event- och affärsresehotell på bästa läge i Malmö Hyllie, endast 12 minuter från Köpenhamns flygplats. Med 395 rum är vi Malmös näst största hotell – familjeägt och färgrikt. Hos oss njuter du av en god natts sömn, kökets genuina mathantverk och den enastående utsikten i Skybaren. Varmt välkommen!