KROPPEN

Checkpoint

En station. 6 analyser.

100% feedback.


Checkpoint ger dig rätt väg oavsett hur din hälsoresa ser ut. Under 45 minuter genomförs sex olika tester med en certifierad Coach. 25 olika värden sammanfattas i sex analyser. Du får feedback på din hälsa och skräddarsydda program för träning, återhämtning och kost.

Träning

Träning inne och ute

Vårt sätt att träna är enkelt. Vi gör det kroppen behöver för att orka vardagen och livet. Vi tränar i miljöer som stärker både fysiskt och mentalt. Funktionellt, enkelt, kul och varierat är ledord hos våra coacher som proffsigt leder våra träningar.

Viktminskning

Viktminskningsprogram för långsiktig och hållbar viktminskning

Viktminskning för oss är varken smal eller ett ideal. Det är en känsla av att ta hand om sig själv och ge sig själv förutsättningar att vara i sin fulla potential. Friskfaktorerna är avgörande i en viktstabilitet.

Kostrådgivning

Ditt behov är vår målbild

Kost för prestationen du skall hantera. Är det en fysisk prestation som ett maraton? Eller är det en vardaglig utmaning i ditt jobb? Är det upp eller ner i vikt? Råden är lika olika som målen. Här arbetar vi med ditt behov och din målbild.

Massage

För ökat välmående

Massage ger dig en paus i en ofta stressig vardag. Regelbunden massage ger generellt ett bättre välmående med minskad stresshormonutsöndring, stärkt hållning och lägre spänning i musklerna.