OM OSS

Total Wellness är det lilla boutiqegymmet för dig som satsar på ditt välmående och vill komma i form, fysiskt, mentalt och socialt. Du kanske inte funnit dig tillrätta på det ”vanliga gymmet”, men längtar efter att känna dig frisk, stark och lättare. Hos oss tränar vi i grupper med färre deltagare (s.k. smallgrouptraining) och du får hjälp av en coach som ser till att träningen blir både effektiv och rolig. Du kommer till oss träningsklädd och duschar hemma enkelt och säkert.

 

Till skillnad från vanliga gym ger vi dig ett helhetskoncept där coacherna är med dig och skapar en plan för att du skall nå dina önskade resultat. En kroppsscanning ingår i alla våra medlemskap. Bästa sättet att veta om detta är något för dig är att vi ses, pratar ihop oss och ser vad vi kan göra för dig. Fyll i intresseansökan så hör vi av oss.


Vi har valt några vägar:


  1. Vi ska leverera med kvalitet och känna våra deltagare och har därför ett begränsat antal medlemmar.
  2. Kvalitet före kvantitet. Är det fullt är du välkommen att ställa dig i kö.
  3. Vi vill hålla det enkelt och erbjuder endast fåtalet varierade medlemskap.
  4. Det du väljer mellan är ett bra utbud, ett fantastiskt utbud, eller ett utbud med det mesta inkluderat.
  5. Du avgör!


Vår logga våra värderingar.

Vår logga är ett träd där stammen bildas av personer som sträcker händerna mot skyn. Det är vi som är stammen i vår verksamhet. Isa, våra fantastiska medarbetare och självfallet våra medlemmar.


Lövverket står för utomhus och växtkraft. Syre och grönska som ger livslust, energi och en hållbar livsstil. 


Handen omfamnar och skapar en cirkel. Den står för omsorg och vår närhet. Vi finns för dig. Vi ser dig. Du är inte en i mängden. Du är en av oss! 


Inomhus tränar vi i s.k. smallgroups (6-10 deltagare), duo eller enskilt upplägg. Våra största grupper utomhus är Max 16 personer. Det ger oss effektiv och rolig träning.


Välkommen till oss.