Våra Coacher

Våra coacher har utbildning i varierade verktyg.


- Personlig Tränare

- Massör

- ICF coaching etiska regler och förhållningssätt

- NLP - Neuro Lingvistisk Programmering,

- MI - Motiverande Samtal

- Socionom - Beteendevetenskap

- Mentorskap

- Hälsocoaching

- Executivecoaching

- Gruppcoaching

- DISC

Isa Kjellsdotter


Beteendevetare

Coach

Kostrådgivare

NLP coach

DISC

Tränare, fysiskt och mentalt


Isa är grundare till Total Wellness och brinner för människor och hälsa. Isa utmanar dig och dina beteenden på ett kraftfullt sätt. Hon skapar förflyttning med tydlighet och omsorg.

Med bakgrund som beteendevetare, coach, kostrådgivare, fysisk och mental tränare har hon alltid arbetat med helheten. Tillsammanseffekten har hon myntat med insikt om att vi alla behöver varandra. För att lära, öva, leva och må bra i livet. Ensam är inte ett alternativ om vi pratar hållbart välmående och ledarskap.

 

Isa har arbetat med träning och coaching i mer än 25 år

Jonas Sörensson


Ekonom

Företagsledare

Coach

DISC

Tränare


Jonas är ekonom och företagsledare sedan 20 års tid och har tillsammans med Isa grundat Total Wellness. Jonas är diplomerad coach och har jobbat med Total Wellness program och träningen sedan företagets start 2017. Jonas har förmåga att se möjligheter och skapar kraftfull energi i din önskade förändringsprocess.

 

Jonas har lång erfarenhet som chef och företagsledare i den privata sektorn.

Mikaela Månsson


Hälsovägledare

Massör

Personlig Tränare

Kostrådgivare


För Mikaela har idrott och hälsa alltid varit en stor del av livet och betytt otroligt mycket. Mikaela är Hälsovägledare och utbildad att se till just helheten, vilket är avgörande för Total Wellness! Med en proffsig och ödmjuk framtoning bidrar hon i flera delar till våra kunder och medlemmar.

 

Som massör skapar hon stressreduktion, avslappning och rehabilitering.  


I tränarrollen ger hon energi och kvalitet och i våra Wellnessgrupper bidrar hon med kostråd för bl.a. önskad viktminskning.

Med sin bakgrund i idrottsvärlden är Mikaela också kompetent på kost för den som tränar hårt och vill satsa på sin idrott.

Mikaela drivs av känslan och glädjen att få vara med i människors utveckling och process med mål och hållbara livsstilsförändringar.


Maria Silverberg


HR chef

ICF Coach

Tränare


Maria arbetar som HR chef och är coach. Hon har lång erfarenhet av att jobba i stora internationella företag och förklarar att hennes största tillgång är hennes förmåga till hög närvaro. Maria har coachat ledare och chefer i 17 år och ännu längre än så har hon varit tränare i bl.a. spinning, jympa och dans. Maria är också Mindfullness coach och det är en självklarhet för henne att även arbeta med det mjukare delarna för att skapa hållbar hälsa.

 

Marias ledord är ”allt är möjligt bara man vill” och det är också hennes styrka!

Jag lyssnar och letar lösningar och det får jag göra hos Total Wellness, säger Maria.


Josefine Hansson


Dietist

Kostekonom

Tränare


Josefine är utbildad dietist och kostekonom och hon coachar dagligen personer som behöver förändra sin livsstil och förbättra sin hälsa inom vården. Josefine menar att hälsa är grunden för att leva sitt liv fullt ut och ser stor mening i uppdraget hos Total Wellness där personen själv har tagit kontakt för att göra en önskad förändring.

 

Josefins styrkor är att vara närvarande. När vi verkligen ser varandra då händer något och  Jag älskar vi-känslan som finns hos Total Wellness. Vi gör detta tillsammans. Självklart kollegor emellan, men även med alla deltagare.

Elliot Twetman


Personlig Tränare


Elliot är personlig tränare och har alltid varit aktiv.  Han har tränat både basket och fotboll och just nu är det funktionell träning och styrka han själv utövar.

Elliot är lugn i sin personlighet och möter dig i träning inne i Fusion och Funktionell träning och även utomhus i våra Bootcamp.

Önskar du individuellt upplägg för specifikt mål eller för att komma igång är Elliot en av våra Personliga coacher. 


Chika


Chika

Chika är en av våra coacher. Hon sprider lugn i våra coachande sessioner och hon är med och peppar på de flesta träningspassen. Chika har varit med om mycket i sitt liv och hon kom till oss då hon farit illa med en tidigare ägare. Hennes styrka är lugnet, förmågan att vara i nuet. Mindfullness och kindfullness är självklart för henne.