Total Wellness är det personliga Boutiquegymmet.


Hos oss får du träning, inomhus och utomhus, kostråd och coaching.

Vi jobbar alltid i små grupper.

Hos oss blir alla sedda och utmanade på sin nivå.


-Ditt mål är vårt mål.


VÅRT MEDLEMSKAP

Total Wellness

Medlemskapet som ger dig träning i smallgroup. Det vi kan bäst. Vi följer dig i din process och vi peppar och utmanar dig på din nivå.

Total Wellness  ger dig obegränsad träning utomhus och inomhus.

I medlemskapet får du även rabatt på våra tjänster så som massage, coaching, kostråd mm. 


VIKTMINSKNING

Programmet är för dig som vill komma i form och tappa i vikt. Vi jobbar med ett holistiskt upplägg där tydliga mål och önskade resultat är i fokus. Tänk, njut, träna och ät. Alla delar är viktiga i din förändring. Du ingår i en grupp med max 10 personer och två Wellnesscoacher som följer dig och gruppen. Programmet löper på 3 eller 6 månader. Gör dig redo, för nu kommer det bli skillnad.

MAMMA SMALLGROUP

Här tränar du i liten grupp med max 6 mammor med era barn.


Träningen förläggs under vintern unomhus och när solen är varmare flyttar vi även ut.


8 tillfällen dagtid tränar du tillsammans med ditt barn. 4 tillfällen är din egentid och du väljer fritt i vårt utbud.

BRA MAT

Foodbox passar dig som vill ha ett lättillgängligt och enkelt lunch- och middagsalternativ. Ät hemma. Ta med dig till jobbet. Ät efter träningen. Oavsett så underlättar Foodbox i vardagen när du vill ta hand om din kropp genom att äta sunt och gott.

Maten är näringsberäknad och innehåller en bra balans mellan protein, naturliga fetter och långsamma kolhydrater som håller dig mätt länge. Det går bra att köpa Foodbox även som icke medlem..

MASSAGE

Helhetshälsa innebär för oss långt mycket mer än träning och kost.

Det är även återhämtning och avslappning, beröring och reflektion. Därför är det självklart att vi också vill erbjuda dig massage.


Vår starka rekommendation är att kombinera vår träning och massage för en tydlig hälsobringande effekt.


COACHING

Vi är coacher med gedigen utbildning och stor erfarenhet att möta personer i varierade positioner och situationer. Hur du mår speglar ditt självledarskap och ditt ledarskap. Med ett helhetstänk får vi människor att växa dels som personer och dels i sina roller vilket ger oss en vinning för ledaren, organisationen och dennes medarbetare.

KROPPSSKANNING

InBody270 mäter dig från insidan och gör det möjligt att se hur din kropp är sammansatt. Vi mäter din muskelmassa, fettprocent och mängden vätska. Du får också en vägledning om ditt viscerala fett. Det kallas det ”onda” eller ”farliga fettet” då det kan indikera på ökad risk för s.k. livsstilssjukdomar som diabetes, hjärt-kärl problem och högt blodtryck. Med mätningen kan vi ge dig vägledning för hälsosamma val, samt följa dina resultat över tid.

VEM ÄR VÅRA COACHER

Våra coacher är härliga människor och sköna förebilder. Vi vet att vi själva skapar vårt välmående. Vi lever våra värderingar och våra coacher har en passion för egen personlig utveckling, träning, kost och mental hälsa. Det är därför vi själva tränar allsidigt. Det är också en självklarhet att vi coachar varandra i syfte att stärka oss som team.